Prijateljske Stranice

Dobrodošli na stranicu posvećenu našim prijateljskim stranicama, gdje odajemo priznanje i zahvalnost onima koji su nas podržali i prepoznali vrijednost našeg sadržaja. Ovdje ćete pronaći popis stranica koje su nam pružile dragocjene poveznice, obogaćujući naš digitalni svijet i pomažući nam u širenju informacija i znanja.

Svaka od ovih stranica predstavlja izvor inspiracije, znanja i kvalitete. Njihov rad cijenimo i s ponosom dijelimo s vama, našim posjetiteljima. Vjerujemo da ćete u njima pronaći sadržaj koji će vas obogatiti, educirati i nadahnuti, baš kao što su i oni nas.

Hvala vam što podržavate naše prijatelje i što zajedno s nama gradite mrežu povjerenja i suradnje. Vaša podrška znači mnogo, i radujemo se daljnjem razvoju naših zajedničkih veza. Ukoliko želite da i Vas navedemo na ovoj stranici pošaljite nam upit na mail adresu info@poslovni-plan.com.hr

STRANICE:


Razvojna agencija Žepče

Razvojna agencija Žepče (RAŽ) je ključni pokretač gospodarskog razvoja u općini Žepče. Usmjerena na jačanje lokalne ekonomije, RAŽ nudi specijalizirane obrazovne usluge za zaposlene i nezaposlene osobe, te podršku poduzetnicima kroz razne projekte i inicijative. Njihove aktivnosti uključuju strateško planiranje, razvojne projekte i podršku malim i srednjim poduzećima, čime doprinose održivom razvoju zajednice.

Više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.


D3IT – Digitalna Agencija

D3IT je renomirana digitalna agencija specijalizirana za digitalni marketing, izradu web stranica i SEO optimizaciju. Sa više od 12 godina iskustva, pomažu klijentima u digitalizaciji poslovanja, povećanju online prisutnosti i privlačenju kupaca. Njihove usluge uključuju izradu web trgovina, e-commerce rješenja, te upravljanje društvenim mrežama. Fokusirani su na integraciju tradicionalnog i modernog marketinga kako bi postigli izvrsne rezultate za klijente širom Crne Gore i šire.

Za više informacija posjetite: D3IT


Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli vodeća je obrazovna i istraživačka institucija u Istri, posvećena pružanju visokokvalitetnog obrazovanja i istraživačkih mogućnosti. Nudi širok spektar studijskih programa kroz svoje fakultete, uključujući ekonomiju, informatiku, prirodne i odgojne znanosti, filozofiju, medicinu, glazbu, tehniku i dizajn. Sveučilište se ističe međunarodnom suradnjom, bogatom kulturnom baštinom i inovativnim pristupom obrazovanju, čineći Pulu atraktivnim studentskim gradom s brojnim mogućnostima za profesionalni i osobni razvoj.

Za više informacija, posjetite: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Skip to content