Poslovni plan o nama

Izjava o pristupačnosti

Tvrtka Data Smart j.d.o.o. posvećena je pružanju pristupačnog sadržaja za sve korisnike naše web stranice www.poslovni-plan.com.hr.

U skladu s time, poduzeli smo korake kako bismo se uskladili sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica u Hrvatskoj i Europskoj uniji. U ovom trenutku, većim dijelom ispunjavamo zahtjeve propisane zakonom.

 

Na našoj web stranici implementiran je dodatak One Click Accessibility koji omogućava sljedeće opcije prilagodbe:

 

• Povećanje teksta
• Smanjenje teksta
• Sive tonove
• Visoki kontrast
• Negativni kontrast
• Svjetlu pozadinu
• Podcrtane veze
• Čitljiv font

 

Ovim opcijama nastojimo osigurati pristupačnost sadržaja osobama s različitim poteškoćama, uključujući slabovidne i osobe s poteškoćama u čitanju.

 

Međutim, svjesni smo da dio sadržaja na našoj web stranici trenutno nije u potpunosti pristupačan. Primjerice, neki multimedijski materijali, kao što su videozapisi, još uvijek nemaju prateće tekstualne transkripte ili titlove. Radimo na tome da uklonimo ova ograničenja i dodatno poboljšamo pristupačnost naše web stranice.

 

Ukoliko imate pitanja ili prijedloge vezane uz pristupačnost naše web stranice, slobodno nas kontaktirajte:

 

Data Smart j.d.o.o. Rudeška cesta 101 Zagreb, Hrvatska Email: info@poslovni-plan.com.hr

 

Vaše povratne informacije pomažu nam u kontinuiranom poboljšanju pristupačnosti naše web stranice i osiguravanju jednakog pristupa informacijama i uslugama za sve korisnike.

Adresa
Data Smart j.d.o.o.
Poslovni plan
Rudeška cesta 101, Zagreb
Hrvatska
Ne ustručavajte se obratiti nam se!
Nastojimo vam ponuditi iznimno iskustvo i zato nam je vaš doprinos neprocjenjiv. Dijeljenje vaših mišljenja omogućuje nam da poboljšamo usluge koje su vam korisne i pružimo vrhunsku uslugu koju zaslužujete.

RSS Rss

 • Inovativne strategije rasta malih poduzeća za 2024 20 travnja, 2024
  Uvod u Inovativne Strategije Rasta Malih Poduzeća za 2024 Zašto su inovativne strategije rasta ključne za uspjeh malih poduzeća u nadolazećoj godini? Današnje tržište je dinamično i nepredvidivo, što čini inovativne strategije rasta esencijalnim alatom za svako malo poduzeće koje teži opstanku i uspjehu u 2024. godini. S globalnom ekonomijom koja se stalno mijenja, prilagodba […]
 • Kako koristiti Google AdWords za oglašavanje? 20 travnja, 2024
  Uvod u Google AdWords: Ključni alat za unapređenje vašeg digitalnog poslovanja Što su Google AdWords i zašto su neizostavni za suvremeno poslovanje? Kako koristiti Google AdWords, danas poznatiji kao Google Ads, predstavlja revolucionarni sustav za digitalno oglašavanje koji omogućava poduzetnicima da svoje proizvode i usluge plasiraju točno određenoj publici u pravo vrijeme. Korištenjem ovog alata, […]
 • Kako dobiti subvencije za startup? 17 travnja, 2024
  Uvod u Subvencije za Startupove: Vodič za Osiguranje Financiranja Vaše Inovativne Ideje Subvencije kao ključan resurs za rani razvoj startupa Subvencije predstavljaju esencijalni izvor financiranja koji može osigurati vitalnu podršku za startupove u ključnim fazama njihovog razvoja. One ne samo da pružaju potrebna sredstva bez potrebe za vraćanjem ili udjelom u vlasništvu, već i otvaraju […]
 • Konzultant za eu fondove 14 travnja, 2024
  Zašto angažirati konzultanta za EU fondove? EU fondovi predstavljaju vitalan izvor financiranja za brojne projekte unutar različitih sektora, od obrazovanja i zdravstva do infrastrukture i tehnološkog razvoja. S obzirom na složenost postupka prijave i upravljanja sredstvima, usluge konzultanta za EU fondove postaju nezaobilazna karika u lancu uspješne realizacije projekata. Ovaj uvodni dio stoga naglašava ključne […]

Zašto je Poslovni plan odličan
izbor?

Poslovni plan logo

Pazimo
na detalje

Koristimo informacije koje su javno dostupne u registrima podataka za ekonomiju i industriju.

Ekonomska
stručnost

Osim što smo specijalizirani za opise poslovnog plana za vašu djelatnost, radimo sve u skladu ekonomske struke.

Vrhunska
usluga

Ponosni smo na to da već dugi niz godina pomažemo poduzetnicima da ostvare poticaje za svoje poslovanje.

Skip to content