Prijava na Eu fondove

Uspješna prijava na EU fondove: Otkrijte kako naša stručna podrška može transformirati vaše poslovanje.

20 godina s vama

10 savjetnika i knjigovođa

50 planova godišnje

300 savjeta godišnje

Iskoristite priliku i osigurajte financiranje iz EU fondova uz našu stručnu pomoć u prijavi na EU fondove


U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju, prijava na EU fondove postaje sve važnija za rast i razvoj vašeg poslovanja. Naša agencija za poslovne planove pruža stručnu podršku u prijavi na EU fondove, s ciljem osiguravanja sredstava potrebnih za realizaciju vaših poslovnih ideja. Pridružite se našoj mreži zadovoljnih klijenata koji su, zahvaljujući našoj stručnoj pomoći, uspješno osigurali financiranje iz EU fondova u Hrvatskoj.


Dubinsko razumijevanje EU fondova


Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u radu s EU fondovima i razumije složenost procesa prijave na EU fondove. Naša agencija prati najnovije informacije i smjernice vezane uz EU fondove u Hrvatskoj, što nam omogućuje da vam pružimo najaktualnije informacije i savjete za prijavu na EU fondove.


Individualni pristup svakom klijentu


Svjesni smo da svaki poslovni subjekt ima jedinstvene potrebe i ciljeve. Stoga pružamo individualan pristup svakom klijentu, nudeći savjetovanje i podršku prilagođenu vašim specifičnim zahtjevima. Naš cilj je osigurati da vaša prijava na EU fondove bude što uspješnija i učinkovitija.


Stručna priprema projektne dokumentacije


Priprema kvalitetne projektne dokumentacije ključna je za uspješnu prijavu na EU fondove. Naš tim stručnjaka će vam pomoći u izradi cjelovite i uvjerljive dokumentacije, prilagođene zahtjevima i kriterijima EU fondova. Na taj način povećavamo vaše šanse za uspješnu prijavu na EU fondove.


Podrška u izradi poslovnog plana


Uspješna prijava na EU fondove zahtijeva detaljan i dobro strukturiran poslovni plan. Naša agencija za poslovne planove pruža stručnu pomoć u izradi poslovnih planova koji će zadovoljiti kriterije EU fondova i osigurati potrebna sredstva za razvoj vašeg poslovanja.


Pomoć u identifikaciji prikladnih EU fondova


Razumijemo da identifikacija prikladnih EU fondova može biti izazovna i vremenski zahtjevna. Stoga naš tim stručnjaka pruža podršku u pronalaženju najpovoljnijih izvora financiranja za vaše poslovanje, prilagođenih vašim potrebama i ciljevima.


Edukacija i informiranje o EU fondovima


Kako biste bili uspješni u prijava na EU fondove, bitno je biti informiran o dostupnim mogućnostima financiranja, uvjetima i kriterijima. Naša agencija pruža edukaciju i informiranje o EU fondovima, olakšavajući vam razumijevanje kompleksnosti prijave na EU fondove i povećavajući vaše šanse za uspješno financiranje.


Kontinuirana podrška i praćenje


Naša agencija pruža kontinuiranu podršku i praćenje tijekom cijelog procesa prijave i realizacije projekata financiranih iz EU fondova. Tu smo za sva pitanja, sugestije i dodatne informacije koje vam mogu pomoći u ostvarenju vaših poduzetničkih ciljeva i uspješnom prikupljanju sredstava.


Povećanje konkurentnosti vašeg poslovanja


Uspješna prijava na EU fondove omogućuje vam pristup financijskim sredstvima koja će unaprijediti vaše poslovanje i povećati vašu konkurentnost na tržištu. Naša stručna podrška u prijavi na EU fondove osigurati će vam sredstva koja će vam omogućiti da investirate u razvoj i rast vašeg poslovanja.


Besplatne konzultacije


Kako bismo vam osigurali najbolju uslugu, nudimo besplatne konzultacije tijekom kojih ćemo razgovarati o vašim poslovnim idejama, potrebama i očekivanjima te vam pružiti informacije o našoj usluzi prijave na EU fondove.


Kontaktirajte nas i osigurajte potrebna sredstva za rast i razvoj vašeg poslovanja. Ne čekajte ni trenutak duže – prijavite se na EU fondove uz našu stručnu pomoć i podršku te ostvarite svoje poduzetničke snove. Naš tim stručnjaka čeka na vas, spremni da vam pomognu u svakom koraku na vašem putu prema uspješnom prikupljanju sredstava iz EU fondova.

Poslovni plan usluga

Ne gubite više dragocjeno vrijeme i priliku za rast svog poslovanja – kontaktirajte nas odmah i prepustite nam brigu o vašim poslovnim financijama!

5/5
Državni zavod za statistiku
e porezna
Hrvatski zavod za mirovinsko
Hamag bicro
Hbor banka za obnovu i razvoj
Eurostat
Strukturni fondovi
Prijava na eu fondove
Profesionalne
Usluge

Jedinstvena stručnost našeg tima za knjigovodstvene usluge prilagođena je vašim specifičnim poslovnim zahtjevima za najbolje rezultate.

Opravdano
Povjerenje

Naša pouzdanost u pružanju svih usluga prilagođena je vašem poslovanju, kako bismo osigurali stabilnost i sigurnost vašeg financijskog poslovanja.

Tehnološka
Rješenja

Naša tehnologija pojednostavljuje vaše poslovanje i osigurava sigurnost vaših financijskih podataka. Dostupne cloud usluge.

Individualni
Pristup

Naš individualan pristup svim uslugama tvrtke prilagođen je vašim poslovnim potrebama, za optimalne rezultate i uspjeh, upoznavanjem vašeg posla.

Zašto je Poslovni plan odličan
izbor?

Poslovni plan logo

Pazimo
na detalje

Koristimo informacije koje su javno dostupne u registrima podataka za ekonomiju i industriju.

Ekonomska
stručnost

Osim što smo specijalizirani za opise poslovnog plana za vašu djelatnost, radimo sve u skladu ekonomske struke.

Vrhunska
usluga

Ponosni smo na to da već dugi niz godina pomažemo poduzetnicima da ostvare poticaje za svoje poslovanje.

Povezane usluge

Uspješno vodimo knjige za tvrtke i obrte.

 

Knjigovodstvene usluge prate moderne standarde za svaku djelatnost. Dobivate potpunu brigu o svim zakonskim propisima i savjete za pozitivno poslovanje.

Skip to content