Osnivanje tvrtke

Dobrodošli u našu uslugu “Osnivanje tvrtke i obrta”! Ako želite započeti svoje poslovanje, tu smo kako bi vam pružili sve potrebne informacije i usluge za uspješno osnivanje vaše tvrtke ili obrta.

20 godina s vama

10 savjetnika i knjigovođa

50 planova godišnje

300 savjeta godišnje

Osnivanje tvrtke može biti složen proces koji zahtijeva znanje i iskustvo. Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u osnivanju tvrtki i obrta te će vam pomoći u svakom koraku procesa. Bez obzira na vrstu poslovanja kojim se želite baviti, mi ćemo vam pomoći da vaša tvrtka ili obrt bude uspješno osnovan.

 

Naša usluga osnivanje tvrtke uključuje sljedeće korake:

 

  1. Savjetovanje o vrsti poslovanja

 

Prije nego što započnete proces osnivanje tvrtke, važno je odabrati vrstu poslovanja kojim se želite baviti. Naši stručnjaci će vam pružiti savjetovanje o vrsti poslovanja koja najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima. Naši stručnjaci će analizirati vaše poslovne ciljeve, proučiti tržište i vašu konkurenciju kako bi vam pomogli u odabiru najbolje vrste poslovanja za vas. Također, pružit će vam informacije o zakonskim propisima i poreznim obvezama za odabranu vrstu poslovanja te će vam pomoći u pripremi potrebnih dokumenata za osnivanje vaše tvrtke ili obrta. Uz naše savjetovanje o vrsti poslovanja, možete biti sigurni da ćete započeti svoje poslovanje na najbolji mogući način.

 

  1. Registracija tvrtke

 

Registracija tvrtke je ključni korak u procesu osnivanje tvrtke. Naši stručnjaci će vam pomoći u izboru imena tvrtke, registraciji kod nadležnih tijela te pripremi svih potrebnih dokumenata. Naši stručnjaci će provjeriti dostupnost vašeg željenog naziva tvrtke i osigurati da se ime ne podudara s već postojećim tvrtkama. Također, pripremit će sve potrebne dokumente za registraciju tvrtke i podnijeti ih nadležnim tijelima. Uz našu registraciju tvrtke, možete biti sigurni da ćete vašu tvrtku registrirati u skladu sa zakonskim propisima i da će vaša tvrtka imati pravnu zaštitu.

 

  1. Izrada poslovnog plana

 

Poslovni plan je osnova uspješnog poslovanja. Naši knjigovođe će vam pomoći u izradi poslovnog plana koji će vam pomoći u planiranju vašeg poslovanja i privlačenju investitora. Poslovni plan sadrži detaljan opis vašeg poslovanja, analizu tržišta, financijske projekcije te plan marketinga i prodaje. Naši stručnjaci će vam pružiti savjete o tome kako izraditi poslovni plan koji će privući investitore te će vam pomoći u pripremi svih potrebnih dokumenata za osnivanje tvrtke ili obrta. Uz našu izradu poslovnog plana, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne informacije za uspješno poslovanje te da ćete privući investitore koji će pomoći u rastu vašeg poslovanja.

 

  1. Osnivanje obrta

 

Ako se želite baviti obrtom, naši stručnjaci će vam pomoći u osnivanje obrta te pripremi svih potrebnih dokumenata. Naši stručnjaci će vam pomoći u odabiru vrste obrta, pripremi zahtjeva za upis u obrtni registar te u pripremi svih potrebnih dokumenata. Osim toga, naši stručnjaci će vam pružiti savjete o poslovanju obrta te o poreznim obvezama. Uz naše usluge osnivanja obrta, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne informacije i usluge za uspješno poslovanje vašeg obrta.

 

  1. Osnivanje društva s ograničenom odgovornošću (d.o.o.)

 

Ako se želite baviti poslovanjem u obliku društva s ograničenom odgovornošću, naši stručnjaci će vam pomoći u osnivanje tvrtke d.o.o.-a te pripremi svih potrebnih dokumenata. Naši stručnjaci će vam pomoći u odabiru naziva tvrtke, odabiru djelatnosti te pripremi svih potrebnih dokumenata za osnivanje d.o.o.-a. Osim toga, naši stručnjaci će vam pružiti savjete o poslovanju d.o.o.-a te o poreznim obvezama. Uz naše usluge osnivanja d.o.o.-a, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne informacije i usluge za uspješno poslovanje vašeg d.o.o.-a.

 

  1. Porezno savjetovanje

 

Porezno savjetovanje za osnivanje tvrtke važan je dio poslovanja koji može utjecati na vaše poslovanje. Naši stručnjaci će vam pružiti savjetovanje o poreznim obvezama i načinima na koje ih možete smanjiti. Uz naše porezno savjetovanje, možete biti sigurni da ćete se pridržavati svih poreznih propisa i da ćete imati pregled nad svojim poreznim obvezama. Naši stručnjaci će vam pomoći u pripremi i podnošenju poreznih prijava te će vam pružiti podršku u slučaju poreznih problema. Bez obzira na vrstu poslovanja kojom se bavite, naši stručnjaci će vam pružiti savjetovanje o poreznim obvezama te će vam pomoći u smanjenju poreznih obveza kako biste maksimizirali profit vaše tvrtke ili obrta.

 

  1. Knjigovodstvene usluge

 

Knjigovodstvene usluge su ključne za uspješno poslovanje. Naši stručnjaci će vam pružiti usluge vođenja poslovnih knjiga, izvještavanja o financijskom poslovanju, obračunavanja poreza i pripreme poreznih prijava te savjetovanje o poreznim obvezama. Uz naše knjigovodstvene usluge, možete biti sigurni da će vaše poslovanje biti vođeno u skladu sa zakonskim propisima te da ćete uvijek imati pregled nad financijskim stanjem vaše tvrtke ili obrta. Naši stručnjaci će vam pružiti savjetovanje o načinima na koje možete smanjiti porezne obveze te će vam pomoći u pripremi financijskih izvještaja i poreznih prijava. Uz naše knjigovodstvene usluge, možete se fokusirati na poslovanje vaše tvrtke ili obrta, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

 

  1. Pravne usluge

 

Pravne usluge su također važan dio poslovanja. Naši stručnjaci će vam pružiti pravnu podršku u svim pitanjima koja se tiču vašeg poslovanja. Naši stručnjaci će vam pomoći u izradi ugovora te vam pružiti savjete o pravnim pitanjima vezanim za vaše poslovanje. Osim toga, naši stručnjaci će vam pružiti savjete o zakonskim propisima koji se odnose na vaše poslovanje te će vam pomoći u rješavanju pravnih problema koji se mogu pojaviti tijekom poslovanja. Uz naše pravne usluge, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne informacije i usluge za uspješno poslovanje vaše tvrtke ili obrta.

 

  1. Branding i marketing

 

Kako biste uspješno poslovali, važno je da imate prepoznatljiv brand i dobru marketinšku strategiju. Naši stručnjaci će vam pomoći u kreiranju branda te razvoju marketinške strategije. Naši stručnjaci će provesti analizu tržišta te vam pomoći u kreiranju prepoznatljivog branda koji će se istaknuti na tržištu. Osim toga, naši stručnjaci će vam pomoći u razvoju marketinške strategije koja će vam pomoći u privlačenju novih klijenata te u povećanju prodaje vaših proizvoda ili usluga. Uz naše usluge brandinga i marketinga, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne informacije i usluge za uspješno poslovanje vaše tvrtke ili obrta.

 

  1. Edukacija o poslovanju

 

Naša usluga osnivanje tvrtke uključuje i edukaciju o poslovanju. Naši stručnjaci će vam pružiti znanje o poslovanju, poreznim obvezama te drugim relevantnim temama koje će vam pomoći u uspješnom poslovanju. Naši stručnjaci će vam pomoći u razumijevanju poreznih propisa i načinima na koje ih možete smanjiti te će vam pružiti savjete o tome kako najbolje upravljati vašim poslovanjem. Uz našu edukaciju o poslovanju, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne informacije i znanja za uspješno vođenje vaše tvrtke ili obrta.

 

Osim navedenih usluga, naša usluga osnivanje tvrtke uključuje i podršku u procesu osnivanja tvrtke, što znači da će naši stručnjaci biti uz vas tijekom cijelog procesa i pomoći vam u svim pitanjima i nedoumicama koje se tiču osnivanja vaše tvrtke ili obrta.

 

Kada se odlučite za našu uslugu osnivanje tvrtke, možete biti sigurni da ćete dobiti sve potrebne informacije i podršku za uspješno osnivanje vaše tvrtke ili obrta. Naši stručnjaci su tu da vam pomognu u svakom koraku procesa osnivanja tvrtke i da vaše poslovanje započne na najbolji mogući način.

 

Uz našu uslugu za osnivanje tvrtke, možete biti sigurni da ćete dobiti sve potrebne usluge na jednom mjestu. Bez obzira na vrstu poslovanja kojom se želite baviti, naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i usluge za uspješno poslovanje. Kontaktirajte nas i počnite svoje poslovanje na najbolji mogući način!

Poslovni plan usluga

Ne gubite više dragocjeno vrijeme i priliku za rast svog poslovanja – kontaktirajte nas odmah i prepustite nam brigu o vašim poslovnim financijama!

5/5
Profesionalne
Usluge

Jedinstvena stručnost našeg tima za knjigovodstvene usluge prilagođena je vašim specifičnim poslovnim zahtjevima za najbolje rezultate.

Opravdano
Povjerenje

Naša pouzdanost u pružanju svih usluga prilagođena je vašem poslovanju, kako bismo osigurali stabilnost i sigurnost vašeg financijskog poslovanja.

Tehnološka
Rješenja

Naša tehnologija pojednostavljuje vaše poslovanje i osigurava sigurnost vaših financijskih podataka. Dostupne cloud usluge.

Individualni
Pristup

Naš individualan pristup svim uslugama tvrtke prilagođen je vašim poslovnim potrebama, za optimalne rezultate i uspjeh, upoznavanjem vašeg posla.

Usluge koje
možete dobiti:

Priprema dokumenata za sastavljanje financijskih izvještaja.

Knjiženje potraživanja, financijske imovine, materijalne i nematerijalne imovine, zalihe, kapital i obveze.

Izrada evidencije kupaca i dobavljača.

Sastavljanje platne liste i obračun plaće.

Korištenje Cloud sustava za knjigovodstvo.

Primjena pravila zaštite na radu.

Povezane usluge

Uspješno vodimo knjige za tvrtke i obrte.

 

Knjigovodstvene usluge prate moderne standarde za svaku djelatnost. Dobivate potpunu brigu o svim zakonskim propisima i savjete za pozitivno poslovanje.

Skip to content