Izrada poslovnog plana za  samozapošljavanje

Transformirajte svoju poslovnu ideju u uspješan poduhvat uz našu uslugu izrada poslovnog plana za samozapošljavanje!

20 godina s vama

10 savjetnika i knjigovođa

50 planova godišnje

300 savjeta godišnje

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje: Pokrenite svoju poduzetničku karijeru uz naše stručne usluge

 

Sanjate o pokretanju vlastitog posla i želite iskoristiti priliku koju nudi Hrvatski zavod za zapošljavanje za samozapošljavanje? Naša agencija za knjigovodstvene usluge tu je da vam pomogne u realizaciji vaših snova, nudeći stručnu uslugu izrade poslovnog plana koji će zadovoljiti sve zahtjeve i kriterije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

 

  1. Vaša vizija – naša misija

 

Naš tim stručnjaka posvećen je razumijevanju vaše poslovne vizije i pretvaranju vaših ideja u konkretan, realističan i uspješan poslovni plan. Razgovarati ćemo s vama o vašim ciljevima, resursima i očekivanjima te zajedno razviti strategiju koja će osigurati vašu samozapošljivost i uspjeh na tržištu.

 

  1. Detaljna analiza tržišta

 

Da bi vaš poslovni plan bio uvjerljiv i temeljit, potrebno je provesti detaljnu analizu tržišta. Naši stručnjaci istražit će vašu ciljnu industriju, konkurenciju, potencijalne klijente i partnere kako bi identificirali prilike i rizike te vam pomogli u odabiru prave poslovne strategije.

 

  1. Financijsko planiranje

 

Uspješan poslovni plan za samozapošljavanje mora uključivati jasno i precizno financijsko planiranje. Naši financijski stručnjaci izradit će detaljne projekcije prihoda, rashoda, cash flowa i potrebnih investicija te vam pomoći u planiranju budžeta i osiguranju sredstava za vaš poslovni pothvat.

 

  1. Marketing i prodajna strategija

 

Kako bi vaša samozapošljivost bila održiva i profitabilna, potrebno je osmisliti učinkovitu marketing i prodajnu strategiju. Naš tim će vam pružiti stručne savjete o segmentaciji tržišta, pozicioniranju vašeg proizvoda ili usluge, odabiru prodajnih kanala te definiranju promotivnih aktivnosti.

 

  1. Organizacijska struktura i upravljanje

 

Uspješan poslovni plan mora sadržavati informacije o organizacijskoj strukturi vašeg poslovanja, ulogama i odgovornostima zaposlenika te planovima za upravljanje ljudskim resursima. Naši stručnjaci će vam pomoći u definiranju optimalne organizacijske strukture, planiranju zapošljavanja te razvoju politika i procedura za učinkovito upravljanje vašim poslovnim timom.

 

  1. Upravljanje rizicima

 

Svako poslovanje nosi određeni stupanj rizika, a naš zadatak je pomoći vam u identifikaciji i ublažavanju potencijalnih prijetnji. Naš tim će analizirati rizike vezane uz vašu industriju, tržište i konkurenciju te vam predložiti strategije za njihovo minimaliziranje i kontrolu.

 

  1. Pravni aspekti poslovanja

 

Kako biste izbjegli pravne probleme i osigurali usklađenost vašeg poslovanja s propisima, naši stručnjaci će vam pružiti savjete o registraciji tvrtke, izradi ugovora, zaštiti intelektualnog vlasništva i drugim pravnim aspektima poslovanja.

 

  1. Izrada poslovnog plana u skladu s HZZ-om

 

Naša usluga izrade poslovnog plana prilagođena je zahtjevima i kriterijima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ). Osigurati ćemo da vaš poslovni plan ispunjava sve uvjete za prijavu na natječaje i programe samozapošljavanja te vam pomoći u pripremi svih potrebnih dokumenata i zahtjeva.

 

  1. Podrška tijekom cijelog procesa

 

Naša agencija za knjigovodstvene usluge pruža kontinuiranu podršku tijekom cijelog procesa izrade poslovnog plana za samozapošljavanje. Uz savjetovanje i izrada poslovnog plana za samozapošljavanje, tu smo za sva pitanja, sugestije i dodatne informacije koje vam mogu pomoći u ostvarenju vaših poduzetničkih ciljeva.

 

  1. Besplatne konzultacije

 

Kako bismo vam osigurali najbolju uslugu, nudimo besplatne konzultacije tijekom kojih ćemo razgovarati o vašim idejama, potrebama i očekivanjima te vam pružiti informacije o našoj usluzi izrade poslovnog plana za samozapošljavanje.

 

Kontaktirajte nas i pokrenite svoju poduzetničku karijeru

Ako ste spremni započeti svoju poduzetničku avanturu i želite osigurati uspješnost vašeg poslovanja uz kvalitetan poslovni plan, ne čekajte ni trenutak duže. Kontaktirajte nas odmah i dogovorite besplatne konzultacije sa našim stručnjacima.

 

Naša agencija za knjigovodstvene usluge ima dugogodišnje iskustvo u izrada poslovnog plana za samozapošljavanje te značajan broj zadovoljnih klijenata koji su uz našu pomoć ostvarili svoje poduzetničke snove. Stoga ne čekajte – priključite se uspješnim poduzetnicima koji su uz našu pomoć pokrenuli svoje poslovanje.

Uz našu stručnost, znanje i podršku, vaša samozapošljivost neće biti samo san, već uspješna stvarnost. Naš tim stručnjaka čeka na vas, spremni da vam pomognu u svakom koraku na vašem putu prema poduzetničkom uspjehu.

 

Zajedno ćemo pretvoriti vaše poslovne ideje u konkretne, ostvarive planove i osigurati vašu samozapošljivost uz izradu kvalitetnog poslovnog plana koji će zadovoljiti sve zahtjeve Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ne propustite priliku za ostvarenje svojih snova – kontaktirajte nas i započnite svoju poduzetničku karijeru uz našu stručnu pomoć i podršku.

Poslovni plan usluga

Ne gubite više dragocjeno vrijeme i priliku za rast svog poslovanja – kontaktirajte nas odmah i prepustite nam brigu o vašim poslovnim financijama!

5/5
Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje
Profesionalne
Usluge

Jedinstvena stručnost našeg tima za knjigovodstvene usluge prilagođena je vašim specifičnim poslovnim zahtjevima za najbolje rezultate.

Opravdano
Povjerenje

Naša pouzdanost u pružanju svih usluga prilagođena je vašem poslovanju, kako bismo osigurali stabilnost i sigurnost vašeg financijskog poslovanja.

Tehnološka
Rješenja

Naša tehnologija pojednostavljuje vaše poslovanje i osigurava sigurnost vaših financijskih podataka. Dostupne cloud usluge.

Individualni
Pristup

Naš individualan pristup svim uslugama tvrtke prilagođen je vašim poslovnim potrebama, za optimalne rezultate i uspjeh, upoznavanjem vašeg posla.

Zašto je Poslovni plan odličan
izbor?

Poslovni plan logo

Pazimo
na detalje

Koristimo informacije koje su javno dostupne u registrima podataka za ekonomiju i industriju.

Ekonomska
stručnost

Osim što smo specijalizirani za opise poslovnog plana za vašu djelatnost, radimo sve u skladu ekonomske struke.

Vrhunska
usluga

Ponosni smo na to da već dugi niz godina pomažemo poduzetnicima da ostvare poticaje za svoje poslovanje.

Povezane usluge

Uspješno vodimo knjige za tvrtke i obrte.

 

Knjigovodstvene usluge prate moderne standarde za svaku djelatnost. Dobivate potpunu brigu o svim zakonskim propisima i savjete za pozitivno poslovanje.

Skip to content