Poslovni plan

Poslovni planovi koji osvajaju: Dovedite svoju viziju do stvarnosti uz naše stručne knjigovodstvene usluge!

20 godina s vama

10 savjetnika i knjigovođa

50 planova godišnje

300 savjeta godišnje

Transformirajte svoje poslovne ideje u uspješne poduhvate uz naše profesionalno izrađene poslovne planove

 

Bez obzira na to pokrećete li novi posao, širite postojeći ili tražite financiranje, kvalitetan poslovni plan ključan je za uspjeh vašeg poduhvata. Naša agencija za knjigovodstvene usluge nudi izradu sveobuhvatnih poslovnih planova prilagođenih raznim institucijama u Hrvatskoj. Stvorite temelj za uspješan poslovni rast uz našu stručnost i podršku.

 

 1. Detaljna analiza tržišta

 

Učinkovit poslovni plan zahtijeva temeljitu analizu tržišta kako bi se identificirale prilike i izazovi s kojima se vaše poslovanje može suočiti. Naši stručnjaci provode detaljno istraživanje tržišta, uključujući analizu konkurencije, ciljnih skupina i potencijalnih klijenata, kako bi vam pružili jasan uvid u tržišne uvjete.

 

 1. Definiranje poslovnog modela

 

Jasan i precizan poslovni model ključan je za uspjeh vašeg poslovanja. Naš tim će vam pomoći definirati vaš poslovni model, utvrditi vaše ključne resurse, aktivnosti i partnere te razviti strategije za generiranje prihoda koje će osigurati dugoročnu održivost vašeg poslovanja.

 

 1. Financijska projekcija i analiza

 

Precizne financijske projekcije i analiza omogućuju vam da razumijete potencijalne prihode, troškove i profitabilnost vašeg poslovanja. Naši stručnjaci će izraditi detaljne financijske projekcije, uključujući projekcije prihoda, bilancu, cash flow izvještaje te analizu točke pokrića i povrata investicija.

 

 1. Razvoj marketinške strategije

 

Uspješan poslovni plan mora sadržavati efikasnu marketinšku strategiju koja će privući i zadržati klijente. Naši stručnjaci će razviti marketinške strategije prilagođene vašoj ciljnoj skupini, uključujući odabir kanala promocije, strategije oglašavanja i odnose s javnošću.

 

 1. Organizacijska struktura i upravljanje

 

Važan aspekt poslovnog plana je definiranje organizacijske strukture i upravljanja vašim poslovanjem. Naš tim će vam pomoći uspostaviti efikasnu organizacijsku strukturu koja podržava vaše poslovne ciljeve i osigurava jasnu raspodjelu odgovornosti i uloga unutar vaše tvrtke. Također ćemo vam pomoći u izradi strategija za upravljanje ljudskim resursima, uključujući politike zapošljavanja, razvoj kompetencija i planiranje karijere zaposlenika.

 

 1. Upravljanje rizicima

 

Svako poslovanje nosi sa sobom određene rizike, a naša je zadaća pomoći vam identificirati i ublažiti potencijalne rizike kako biste osigurali stabilnost i uspjeh vašeg poslovanja. Naši stručnjaci će vam pružiti analizu rizika, uključujući strategije za upravljanje rizicima, planove kontingencije i mjere zaštite.

 

 1. Legalna i regulatorna usklađenost

 

Naša agencija za knjigovodstvene usluge pruža savjete o važećim zakonima i propisima u Hrvatskoj koji se odnose na vaše poslovanje. Pružamo stručne informacije o potrebnim dozvolama, licencama i registracijama te osiguravamo usklađenost vašeg poslovanja sa svim relevantnim zakonodavstvima.

 

 1. Mjere za praćenje napretka i postizanje ciljeva

 

Učinkovit poslovni plan mora uključivati mjere za praćenje napretka i postizanje ciljeva. Naši stručnjaci će razviti sustav pokazatelja uspješnosti (KPI) koji će vam omogućiti da redovito pratite napredak vašeg poslovanja, identificirate područja za poboljšanje i prepoznate nove prilike za rast.

 

 1. Kontinuirana podrška i savjetovanje

 

Agencija za knjigovodstvene usluge ne samo da izrađuje iznimne poslovne planove, već pruža kontinuiranu podršku i savjetovanje tijekom razvoja vašeg poslovanja. Na raspolaganju smo za pomoć u implementaciji poslovnog plana, savjetovanje u vezi s novim prilikama i izazovima te prilagodbu plana prema promjenjivim uvjetima na tržištu.

 

Pružanje usluge izrade kvalitetnih poslovnih planova za razne institucije u Hrvatskoj, naša agencija za knjigovodstvene usluge jamči vam profesionalnost, stručnost i posvećenost uspjehu vašeg poslovanja. Naš jedinstveni pristup omogućuje nam da kreiramo personalizirane poslovne planove koji odražavaju vašu viziju i ciljeve te vam pružaju jasan put prema uspjehu.

 

 1. Zašto odabrati našu agenciju?

 

 • Iskusni stručnjaci: Naš tim se sastoji od stručnjaka s bogatim iskustvom u izradi poslovnih planova za razne industrije i institucije u Hrvatskoj.
 • Holistički pristup: Razumijemo da je poslovni plan više od niza brojeva i tekstova te pružamo sveobuhvatna rješenja koja obuhvaćaju sve aspekte vašeg poslovanja.
 • Prilagodba vašim potrebama: Naši poslovni planovi prilagođeni su vašim specifičnim potrebama i ciljevima, osiguravajući vam najbolje rezultate.
 • Transparentnost i povjerenje: Radimo s vama u otvorenoj i transparentnoj atmosferi kako bismo izgradili dugoročne odnose temeljene na povjerenju.
 • Kontinuirana podrška: Osim izrade poslovnog plana, pružamo kontinuiranu podršku i savjetovanje kako bismo vam pomogli u postizanju vaših poslovnih ciljeva.

 

 • Kako započeti?

 

Kako biste iskoristili našu stručnost i zajedno započeli put prema poslovnom uspjehu, slijedite ove jednostavne korake:

 

 • Kontaktirajte nas: Pošaljite nam upit ili nas nazovite kako bismo zakazali besplatnu konzultaciju.
 • Razgovor o vašim potrebama: Tijekom konzultacija, naši stručnjaci će s vama razgovarati o vašim potrebama, ciljevima i viziji te vam ponuditi naše usluge izrade poslovnog plana.
 • Izrada poslovnog plana: Nakon što prihvatite našu ponudu, naš tim će započeti s izradom vašeg poslovnog plana, uzimajući u obzir sve informacije koje ste nam pružili.
 • Pregled i prilagodba: Kada je vaš poslovni plan završen, zajedno ćemo ga pregledati i po potrebi prilagoditi kako bismo osigurali njegovu usklađenost s vašim ciljevima i očekivanjima.
 • Implementacija i podrška: Nakon što je poslovni plan odobren, naša agencija za knjigovodstvene usluge pružit će vam podršku i savjetovanje tijekom implementacije plana te će vam pomoći u postizanju vaših poslovnih ciljeva.

 

 1. Investirajte u svoju budućnost

 

Investiranjem u profesionalni poslovni plan iz naše agencije za knjigovodstvene usluge, investirate u budućnost vašeg poslovanja. Dobar poslovni plan ne samo da će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva i vizije, već će i osigurati vašem poslovanju stabilnost i održivost u dinamičnom poslovnom okruženju.

 

 1. Garancija zadovoljstva

 

Vaše zadovoljstvo naš je glavni prioritet. Ukoliko niste zadovoljni našim radom na vašem poslovnom planu, naš tim će uložiti sve napore kako bi ispravio nedostatke i prilagodio plan vašim očekivanjima.

 

 1. Uspješni klijenti, uspješni projekti

 

Naša agencija za knjigovodstvene usluge ponosna je na uspješne projekte i zadovoljne klijente s kojima smo surađivali tijekom godina. Naša je misija pomoći vam u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva i podržati vas na putu do uspjeha.

 

 1. Preuzmite kontrolu nad svojom poslovnom sudbinom

 

Ne dopustite da vaše poslovne ideje ostanu samo na papiru. Preuzmite kontrolu nad svojom poslovnom sudbinom i iskoristite našu stručnost i iskustvo kako biste kreirali poslovni plan koji će vam pomoći da vaša vizija postane stvarnost.

 

Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli izradu vašeg poslovnog plana i zajedno krenuli putem uspješnijeg poslovanja. Naši stručnjaci željno čekaju priliku da vam pomognu unaprijediti vaše poslovanje i ostvariti dugoročne ciljeve. Ne čekajte ni trenutak duže – prepustite izradu poslovnog plana našem timu stručnjaka i osigurajte svojoj tvrtki snažne temelje za budućnost.

Poslovni plan usluga

Ne gubite više dragocjeno vrijeme i priliku za rast svog poslovanja – kontaktirajte nas odmah i prepustite nam brigu o vašim poslovnim financijama!

5/5
Poslovni plan
Profesionalne
Usluge

Jedinstvena stručnost našeg tima za knjigovodstvene usluge prilagođena je vašim specifičnim poslovnim zahtjevima za najbolje rezultate.

Opravdano
Povjerenje

Naša pouzdanost u pružanju svih usluga prilagođena je vašem poslovanju, kako bismo osigurali stabilnost i sigurnost vašeg financijskog poslovanja.

Tehnološka
Rješenja

Naša tehnologija pojednostavljuje vaše poslovanje i osigurava sigurnost vaših financijskih podataka. Dostupne cloud usluge.

Individualni
Pristup

Naš individualan pristup svim uslugama tvrtke prilagođen je vašim poslovnim potrebama, za optimalne rezultate i uspjeh, upoznavanjem vašeg posla.

Usluge koje
možete dobiti:

Priprema dokumenata za sastavljanje financijskih izvještaja.

Knjiženje potraživanja, financijske imovine, materijalne i nematerijalne imovine, zalihe, kapital i obveze.

Izrada evidencije kupaca i dobavljača.

Sastavljanje platne liste i obračun plaće.

Korištenje Cloud sustava za knjigovodstvo.

Primjena pravila zaštite na radu.

Povezane usluge

Uspješno vodimo knjige za tvrtke i obrte.

 

Knjigovodstvene usluge prate moderne standarde za svaku djelatnost. Dobivate potpunu brigu o svim zakonskim propisima i savjete za pozitivno poslovanje.

Skip to content