Poslovni plan o nama

Misija i Vizija

U Data Smart j.d.o.o., naša misija je pružanje sveobuhvatnih i prilagođenih usluga izrade poslovnih planova i knjigovodstvenih usluga, kako bi naši klijenti uspješno ostvarili svoje poslovne ciljeve i osigurali potrebna sredstva iz poticaja.

Posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih usluga koje omogućuju našim klijentima da postignu stabilan rast, što se odražava na njihovu konkurentske pozicije na tržištu.

 

Tijekom proteklih godina, uspješno smo pomogli stotinama klijenata da osiguraju sredstva iz različitih poticaja, u ukupnom iznosu koji premašuje 7 milijuna kuna. Naš tim stručnjaka za poslovne planove i knjigovodstvo neprestano radi na unaprjeđenju svojih znanja i vještina kako bi pružio najbolju moguću uslugu našim klijentima.

 

Misija tvrtke u budućnosti

 

Naša misija je nastaviti širenje naše mreže klijenata i poslovnih partnera, kako bismo mogli pružiti još kvalitetniju uslugu, te dodatno unaprijediti naše stručne sposobnosti i znanje. S ciljem da postanemo vodeća tvrtka za poslovne planove i knjigovodstvo u regiji, nastojimo ulagati u razvoj naših zaposlenika i tehnologiju koja nam omogućuje postizanje visokih standarda u našem radu.

 

Vizija tvrtke Data Smart j.d.o.o. “Poslovni plan”

 

Naša vizija je da Data Smart j.d.o.o. postane sinonim za inovativnost i pouzdanost u svijetu poslovnih planova i knjigovodstvenih usluga. Želimo stvoriti trajne veze s našim klijentima, temeljene na uzajamnom povjerenju i zadovoljstvu postignutih rezultata. Vjerujemo u transparentnost, odgovornost i etiku kao ključne vrijednosti koje trebaju voditi naš rad.

 

U skladu s našom vizijom, Data Smart j.d.o.o. teži sljedećim ciljevima:

 

Kontinuirani rast i razvoj: Želimo osigurati dugoročan uspjeh naše tvrtke kroz proširenje poslovanja, usvajanje inovativnih tehnologija i stalno unaprjeđenje znanja i vještina naših zaposlenika.

 

Pružanje personaliziranih usluga: Svjesni smo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i ciljeve, stoga ćemo nastaviti pružati usluge koje su prilagođene specifičnim zahtjevima svakog pojedinog klijenta. Naš tim stručnjaka posvećen je razumijevanju i rješavanju problema s kojima se naši klijenti suočavaju, kako bismo zajedno ostvarili uspjeh.

 

Fokus na održivost i društvenu odgovornost: Data Smart j.d.o.o. teži poslovanju koje je u skladu s načelima održivog razvoja i društvene odgovornosti. Nastojimo smanjiti negativan utjecaj na okoliš i aktivno sudjelovati u projektima koji doprinose poboljšanju kvalitete života u lokalnoj zajednici.

 

Izgradnja snažnih partnerstava: Želimo razvijati suradnju s drugim tvrtkama, institucijama i stručnjacima u području poslovnog planiranja i knjigovodstva kako bismo dodatno proširili naše znanje, unaprijedili naše usluge i pružili klijentima dodatnu vrijednost.

 

Očuvanje visokih standarda kvalitete i integriteta: Data Smart j.d.o.o. će i dalje raditi na očuvanju i unaprjeđenju visokih standarda kvalitete u svim segmentima poslovanja, te održavanju integriteta kao temelja našeg rada.

 

Uz našu snažnu misiju i jasnu viziju, Data Smart j.d.o.o. nastavlja svoj put prema ostvarenju ambicioznih ciljeva, pružajući vrhunske usluge izrade poslovnih planova i knjigovodstvenih usluga našim klijentima. Naša predanost kvaliteti, inovacijama i održivom razvoju jamči da ćemo i dalje biti pouzdan partner u ostvarenju poslovnih ciljeva naših klijenata.

Zašto je Poslovni plan odličan
izbor?

Poslovni plan logo

Pazimo
na detalje

Koristimo informacije koje su javno dostupne u registrima podataka za ekonomiju i industriju.

Ekonomska
stručnost

Osim što smo specijalizirani za opise poslovnog plana za vašu djelatnost, radimo sve u skladu ekonomske struke.

Vrhunska
usluga

Ponosni smo na to da već dugi niz godina pomažemo poduzetnicima da ostvare poticaje za svoje poslovanje.

Skip to content