Online radionica: Kako izraditi strateški i operativni plan u organizacijama civilnoga društva?

Kako izraditi strateški i operativni plan u organizacijama civilnoga društva

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr, danas su otvorene prijave za inovativnu online radionicu pod nazivom “Unaprijedite svoje organizacije: Strateško i operativno planiranje u civilnom društvu”. Ova radionica, koju će voditi Udruga “MI” – Split, održat će se 6. lipnja 2023. u vremenskom razdoblju od 10 do 12 sati. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem PRIJAVE obrasca.

Glavni cilj ove radionice je educirati sudionike o važnosti i procesu strateškog i operativnog planiranja u organizacijama civilnoga društva. Tijekom radionice, sudionici će dobiti uvid u utjecaj planiranja na kvalitetu i uspješnost djelovanja organizacija, kao i razviti vještine u definiranju plana djelovanja organizacije. Svrha je osnažiti organizacije i omogućiti im strategije za postizanje dugoročnih ciljeva.

Ova vrijedna radionica provodi se u suradnji s regionalnim partnerima kao što su udruga SMART, Centar za civilne inicijative, ACT grupa i DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Ova suradnja je dio Programa podrške i provedbe programa EU te Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Print PDF
Skip to content