Online radionica zagovaranje lokalnih promjena Udruga Mi Split 2023

Online radionica zagovaranje lokalnih promjena Udruga Mi Split 2023

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva putem web stranice ESF Platforma danas je otvorio prijavnicu za novu virtualnu radionicu: “Strategije zagovaranja za pozitivne pomake u lokalnim zajednicama” koju će Udruga “Mi” iz Splita izvesti 6. srpnja 2023. (PRIJAVI SE).

Radionica je osmišljena da poboljša kompetencije neophodne za poticanje lokalnih promjena. Zagovaranje je ključan alat za socijalnu transformaciju, podrazumijevajući kreiranje programa, aktivnosti, stvaranje partnerstava, kao i izmjene u javnim politikama, zakonima i praksama kako bi se unaprijedila kvaliteta života svih građana lokalnih zajednica, posebice onih koji su u nepovoljnom položaju.

Nacionalni fond za poticanje civilnog društva u partnerstvu s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za građanske inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) provodi radionice u okviru Programa podrške i provedbe EU projekata te Programa regionalnog razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica.

Print PDF
Skip to content